Schoonheidshoekje
Salon & Store

ONS BEDRIJF


Klein zijn we begonnen, aan huis op de hoek van de Holenbergseweg. Schoonheidshoekje werdt dus de naam. Vanaf dag een lag mijn interesse bij een Salon die net wat anders zou bieden op het gebied van Cosmetica. Wij gingen groen! Ik vond het hartstikke spannend, maar niets was minder waar. Zo zijn we als kleine salon altijd dicht bij onze klanten blijven staan en dat doen we nog steeds. 

Nu op Holenbergseweg 16 is er nog steeds een huiselijke sfeer te vinden. Schoonheidshoekje staat voor huidverbetering met een luxe gevoel van wellness en healthy lifestyle. Doordat we gespecialiseerd zijn in oa huidproblematiek, acne, bindweefselmassage, het geven van shiatsu gezichtsmassage's en werken we met een hoogwaardig merk zodat we huidproblemen kunnen aanpakken en huidwensen realiseren. ONS MEDE BEDRIJF

Naast het Schoonheidshoekje kunnen wij wellicht iets voor u betekenen, wanneer u haar en hoofhuid problemen krijgt. Wij kunnen u begeleiden door dit traject in onze Haarwerk en Pruikenstudio in Groesbeek. 
'Deskundig advies over haarwerken in Groesbeek'


Jarenlange ervaring in het leveren van haarwerken en pruiken. Vele cliënten met haarverlies door verschillende redenen hebben wij voor u al kunnen helpen. Een chemokuur, alopecia of een ander oorzaak. We denken met u mee vanuit uw specifieke geval. Wellicht is in uw situatie een haarwerk, pruik of een mooi haarstukje de gepaste oplossing.

 

Wellicht is een turban, mutssja, shawl of het gebruik van Christian make-up voor wenkbrauwen in uw geval meer geschikt. De mutsjes mag je ook passen we zijn u graag van dienst.

 

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeringen lopen. Kom vrijblijvend bij onze studio langs voor deskundig advies.Website : Annelieze Haarwerken en Pruikenstudio.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram